Ogłoszenie powiązane:
Ogłoszenie nr 84230-2016 z dnia 2016-04-11 r. Ogłoszenie o zamówieniu - Katowice
Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla maksymalnie 30 osób w trakcie trwania konferencji podsumowującej projekt GeoRISKS -Nowoczesna edukacja o przeciwdziałaniu zagrożeniom środowiskowym. Zakres zamówienia obejmuje w...
Termin składania ofert: 2016-04-19

Katowice: Usługa cateringu nr DZP.381.10.2016.UG
Numer ogłoszenia: 121950 - 2016; data zamieszczenia: 16.05.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 84230 - 2016r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Śląski w Katowicach Dział Zamówień Publicznych, ul. Bankowa 12, 40-007 Katowice, woj. śląskie, tel. 32 3592048, faks 32 3592048.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringu nr DZP.381.10.2016.UG.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla maksymalnie 30 osób w trakcie trwania konferencji podsumowującej projekt GeoRISKS -Nowoczesna edukacja o przeciwdziałaniu zagrożeniom środowiskowym. Zakres zamówienia obejmuje w szczególności: a) przygotowanie, dostarczenie i podawanie poczęstunków we wskazanym miejscu; b) wypożyczenie stołów, na których będą ustawione potrawy; c) nadzór kelnerski, d) wypożyczenie zastawy stołowej tj. szkła, sztućców i porcelany. Zamawiający nie dopuszcza użycia jednorazowej zastawy, plastikowych i papierowych naczyń i sztućców; e) menu powinno zawierać w szczególności: dania obiadowe, ciasta, napoje zimne i gorące (zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 2 do SIWZ); f) Wykonawca winien zapewnić wysoką estetykę usługi cateringowej i jakość posiłków, tj. zapewnić estetyczne podawanie napojów (zimnych i gorących) oraz posiłków, potrawy powinny być świeże oraz ciepłe, w przypadku potraw podawanych na ciepło; g) Wykonawca powinien zbierać naczynia oraz resztki pokonsumpcyjne najpóźniej 30 minut po zakończeniu jedzenia, a także posprzątać niezwłocznie po zakończonym cateringu; h) posiłki przygotowywane dla Zamawiającego przez Wykonawcę winny spełniać wymogi aktualnych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia. Świadczenie usług cateringowych powinno odbywać się zgodnie z zapisami wskazanymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. Dz.U.2015.594 z późn. zm.).

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1.

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.05.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1169,90 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ