Katowice: Usługa serwowania śniadań dla gości hotelowych Domu Asystenta nr 3 zlokalizowanego przy ul. Paderewskiego 32 w Katowicach
Numer ogłoszenia: 180809 - 2015; data zamieszczenia: 08.12.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 161589 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Śląski w Katowicach Dział Zamówień Publicznych, ul. Bankowa 12, 40-007 Katowice, woj. śląskie, tel. 32 3592048, faks 32 3592048.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa serwowania śniadań dla gości hotelowych Domu Asystenta nr 3 zlokalizowanego przy ul. Paderewskiego 32 w Katowicach.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług gastronomicznych w zakresie serwowania śniadań dla gości hotelowych w Domu Asystenta nr 3 (DA-3) przy ul. Paderewskiego 32 w Katowicach. 2. Zakres zamówienia obejmuje w szczególności: 1) Wydawanie śniadań w formie szwedzkiego stołu (samoobsługa), codziennie, przez 7 dni w tygodniu w godzinach od 7.30 do10.00, (a w wyjątkowych wypadkach - duże grupy, okres świąteczny - przygotowanie zamiast śniadania suchego prowiantu - w uzgodnieniu z Zamawiającym). 2) Zamawiający nie dopuszcza serwowania posiłków typu fast-food oraz przygotowanych na bazie tzw. półproduktów, a także serwowania posiłków w formie cateringu. 3) Maksymalna liczba śniadań/posiłków w okresie realizacji usługi wynosi 12.000, z zastrzeżeniem, iż Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania tej maksymalnej liczby, a Wykonawcy nie przysługują z tego tytułu żadne roszczenia. 4) Zamawiający dysponuje 50 miejscami hotelowymi w związku z tym Wykonawca winien być w gotowości do realizacji 50 śniadań dziennie. 5) Informację o przewidywanej ilości gości hotelowych Wykonawca może uzyskać każdorazowo w recepcji hotelu z 1-dniowym wyprzedzeniem. 6) W celu realizacji usługi Zamawiający udostępni Wykonawcy odpłatnie pusty lokal, składający się z sali konsumpcyjnej i zaplecza, o łącznej powierzchni 46 m2. Zamawiający nie zapewnia wyposażenia lokalu oraz sprzętu potrzebnego do realizacji przedmiotu zamówienia. Zamawiający umożliwia dokonanie wizji lokalnej po wcześniejszym, telefonicznym umówieniu się z osobą podaną do kontaktów po stronie Zamawiającego..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5.

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 127053,84 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ